Pravni uvjeti korištenja

Cjelokupni sadržaj ovih web stranica zaštićeni su autorskim pravima Saveza za Transcendentalnu meditaciju, osim ako to nije drugačije navedeno.

Kao što je ovdje navedeno, nijedan dio sadržaja ne može biti prikazan, reproduciran, objavljen, učitan, oglašen, prenošen ili distribuiran u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, elektronički, mehanički, fotokopiranjem, snimanjem ili na bilo koji drugi način bez prethodnog dopuštenja nositelja autorskog prava. Dozvoljava se, samo za vašu osobnu ili unutarnju upotrebu u ne komercijalne svrhe, za prikazivanje sadržaja s računala pomoću softvera HTML preglednika i za skidanje, korištenje i ispis kopija materijala, pod uvjetom da se ne mijenja materijal i da su sva autorska prava i druge obavijesti o vlasništvu sačuvani. Dozvoljava se uključiti linkove na Uniform Resource Locator (URL) dokumenata koji sadrže stranice u drugim HTML dokumentima, pod uvjetom da su svi zaštitni znaci uredno navedeni u takvim poveznicama. Dana dopuštenja ovdje ne uključuje pravo na postavljanje sadržaja u bilo kojim drugim web stranicama. Izmjena materijala ili uporaba materijala za bilo koje druge svrhe je kršenje autorskih prava i drugih vlasničkih prava. Uporaba nekih od sadržaja podliježe dodatnim ograničenjima kao što je navedeno.

Savez za Transcendentalnu meditaciju tvrdi da informacije koje se nalaze na ovoj web stranici su točne i pouzdane. Međutim, može doći do pogreške. Stoga se Savez za Transcendentalnu meditaciju odriče bilo kakvog jamstva, bilo koje vrste, bilo eksplicitno ili implicitno, bilo kojeg sadržaja vezano sa ovom web stranicom, uključujući bez ograničenja prodaju ili prakticiranje za bilo koju određenu namjenu. Upiti koji se odnose na zaštitne znakove, autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva koji uređuju sadržaj ove web stranice trebaju biti upućena Savezu za Transcendentalnu meditaciju, Zeleni trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Cijeli sadržaj autorsko pravo © 2012 Savez za Transcendentalnu meditaciju. Sva prava pridržana.

® Transcendentalna meditacija, TM, TM-Sidhi program, Napredne tehnike Transcendentalne meditacije, Maharishi, Maharishi Mahesh Yogija su zakonski registrirani zaštitni znakovi za licencu Saveza za Transcendentalnu meditaciju i korištena pod licencom.